Name:
Achtung, achtung!

Powered by Blogger

Wednesday, February 28

verovali ili ne


ovih dana sam došla do sledećih senzacionalnih otkrića:

  1. the killers idu odlično uz usisavanje. probala i sa clap your hands say yeah, ali ne idu baš. ubice su ono pravo, naročito Somebody Told Me (You had a boyfriend Who looked like a girlfriend That I had in February of last year). najprijaju ako se slušaju izuzetno glasno.
  2. svaki dan u podne na pinku idu gilmorice. sreća-sreća-radost-sreća- uživancija. mislim da je u pitanju druga sezona. naravno, nigde nisam videla najavu, slučajno jutros posle lekića uključih tv i obradovah se onoliko :D
  3. nikako ne valja namazati noge mlekom za telo i odmah potom pokušati obući čarape. iste će se lepiti za nogu i svim silama se opirati navlačenju. pretty annoying.
  4. delfinima se, tokom embrionalnog razvitka, javlja začetak noge koji kasnije nestane. kažu biolozi da to znači da su oni nekad hodali zemljom. ja sam odmah vizuelizovala susret sa delfinom u bazenskom parku.
  5. za kraj – ako pre uključivanja veš mašine ne proverite da li se među belim vešom koji želite da iskuvate nalaze i crvene gaće, omiljena bela majica će zasigurno postati bebi-roze boje. dražesno.


mislim da sam skoro pa ozdravila. :)


dodatak:
sladoledom protiv jalovosti
upravo saznala da su na harvardu otkrili da žene koje jedu sladoled najmanje dva puta nedeljno imaju 38% manje šansi da budu neplodne od onih koje jedu sladoled manje od jednom nedeljnom. dakle, žene – svaki dan po jedan sladoled! ;)

6 Comments:

Blogger eka said...

al ima i nas koje smo trudne, a ne volimo sladoled uopste..
super ti je blog palchice, sretno dalje!

1/3/07 14:41  
Anonymous Anonymous said...

za pranje sudja najbolji su new order i charli (moze i likvi :)

s.

1/3/07 18:23  
Blogger eka said...

dzabe pritiscem f5 evo danima..

7/3/07 12:41  
Anonymous Anonymous said...

oprostite, gospodžo, kako ste provela dan ženskinja?

9/3/07 02:25  
Anonymous Anonymous said...

sima je u četvrtak izgubio nevinost sa lorelaj i suki (ona mala je ipak tu jang za simine godine). gde sam ja bio sve ove godine dok su gilmorsice rulale, demit?

12/3/07 14:02  
Anonymous Anonymous said...

zasto ne pises? >:


i sto si promenila stil? >:

12/3/07 16:40  

Post a Comment

<< Home