Name:
Achtung, achtung!

Powered by Blogger

Tuesday, March 20

hiperprodukcija i hortikultura


kad sam odlučila da otvorim blog, bilo je to da bih negde (na sigurno?) pohranila svoja ranija pisanija. no, to je trajalo veoma kratko. pa sam pomislila kako bih blog mogla koristiti kao svojevrsni dear diary, ali mi je to bilo preogoljeno. pa sam onda htela biti duhovita i pisati o zanimljivim i smešnim stvarima koje su mi se dogodile ili koje sam čula. pa mi je to bilo prebanalno i često ne tako smešno pošto se stavi na papir [heh, papir! :) ]. zatim sam odlučila da budem ozbiljna i pišem o društveno značajnim temama, ali mi je to bilo pretenciozno i pomalo dosadno. a onda sam umislila kako bi trebalo da budem misleće biće i iznosim svoja mudra zapažanja o svetu i ljudima oko sebe. pa mi je to bilo preglupo i već viđeno.
i na kraju, nemam pojma šta je meni ovaj blog.
znam samo da mi je super kad pišem, pa makar pisala i kojekakve budalaštine ili neinventivne i trivijalne postove i makar me posle bilo pomalo sramota zbog onoga što sam napisala [mada se to nikad do sad nije desilo ;) ].


enihau, dala sam ime kaktusu. moj novi ljubimac se zove KRSTA. zašto, kako, pojma nemam, nekako mi je krsta delovalo prikladno. i već je, sirot, doživeo prvu nesreću - pao je sa prozora. s ljubavlju ga iznosim svako jutro na prozor da se osunča, pa ga malo zaboravim tamo, pa kad malo dune jači vetar (a dunuo je), krsta završi na podu i van ogavne plastične saksije u kom sam ga dobila i koju ću mu, koliko sutra, zameniti nekom lepom, novom, keramičkom. ne znam samo kako ću ga presaditi jer nemam ni zemlje ni adekvatnu zaštitu od bodlji kojima krsta obiluje.


kategorija: baba koja peva svojim biljkama.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home